1. Sivil Akademisyenler

Sedav; sürekli Eğitim ve Dayanışma Derneği tarafından ilki düzenlenen Sivil Akademisyenler Platformu istişare Toplantısı icra edildi.
Türkiye gerçekliğinde yaşanan sorunları çözümleyebilmek, eksiklikleri tanımlayabilmek ve karşılıklı tecrübeleri paylaşarak sivil akademik çalışmalar alanında yeni hedefler belirlemek amacıyla düzenlenen toplantıya birçok vakıf ve dernek katıldı.
Kısa bir selamlama konuşmasından sonra katılımcıların kendi derneklerini tanıtmasıyla başlayan müzakerelerde amaçlar, projeler, seminer programları, materyaller vb. gündemler ele alında. Moral ve motivasyonun oldukça yüksek olduğu gözlenen müzakereler, bu toplantıların düzenli olarak yapılması ve daha fazla katılım sağlanması dilekleriyle son buldu.